Tandproteser

Er en aftagelig løsning til dig som har få tænder tilbage i dit tandsæt og som ønsker dit smil tilbage.

Tandlæge i Gentofte | Behandling | Blegning | Illustration

Hvad er en tandprotese?

Tandproteser er en løsning til erstatning for manglende tænder. Proteserne kan tages af og er derfor ikke en fast del af dine tilbageværende tænder.
Tandlægerne i Gentofte samarbejder med en tandprotetiker, der i mere end 25 år udelukkende har beskæftiget sig inden for dette felt.
På denne måde sikrer vi dig, at du får den optimale løsning. Da proteser kommer i mange forskellige varianter og kvalitetssammensætninger, anbefaler vi derfor altid, at du booker en tid hos vores tandtekniker. Når teknikeren har set på, hvilke behandlingsmuligheder der kan udføres, vil vi i fællesskab finde frem til den løsning, der passer bedst til dine behov.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke typer tandproteser vi tilbyder:

01 Overgangsproteser
02 Delsproteser
03 Helproteser
04 Hybridproteser

Priser

Proteser er som beskrevet meget forskellige, derfor er der ikke en fast pris før I har snakket dine behov igennem med tandprotetikeren.

Finansiering

Hvis man ønsker at dele regningen op over nogle måneder er der mulighed for dette via vores samarbejdsparter. Du kan få hjælp af vores reception.

Eller ansøge her.

Du kan altid ringe til os.
I nogle tilfælde kan en snak over telefonen med en fagperson være nok, andre gange vil det kræve at du kommer forbi klinikken for at afhjælpe dit problem. 
Tag kontakt