Rabatter og tilskud

Hvis du er berettiget til tilskud eller rabat er det vigtigt at du bliver informeret. Vi har nedenfor lavet en brugbar liste til dig.

Tandlæge i Gentofte | Behandling | Blegning | Illustration

Hvem kan få tilskud og rabat?

Unge mellem 0-21 år

Som det er nu, får børn fra 0-18 år gratis tandpleje gennem børne- og ungdomstandplejen. Fra man er 16 år kan man vælge, om man forsat vil gå i børne- og ungdomstandplejen, eller om man vil skifte over til privat tandlæge. Fra 2022 træder et nyt lovforslag i kraft, således at unge, der bliver 18 i 2022, vil kunne få gratis tandpleje, til de er 21 år.

Læs mere om de nye regler her

Studernede

Som studerende har man mange udgifter og mindre tid til at arbejde. Derfor giver vi jer 15% i rabat på alle ydelser undtagen: undersøgelser, tandrensning, udvidet tandrensning, paradentosebehandling og blegning.
Rabatten indløses ved fremvisning af gyldigt studiekort i receptionen.

Før en behandling startes op, vil vi altid lave et behandlingsoverslag, hvor du kan få overblik over din behandling og se, hvilke ydelser der er berettiget til studierabat.

Du er altid velkommen til at ringe ind til os på telefon +45 39 65 57 12, hvis du har spørgsmål til studierabatordningen.

Pensionist

Som pensionist eller førtidspensionist er der mulighed for, at du via kommunen kan få dækket 85% af dine udgifter med et helbredskort. Vi kan hjælpe dig med at udfylde formularerne således, at du kan få det tilskud, du er berettiget til.
Du kan også indhente mere information på nedenstående links:

Gentofte Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune

Sygesikringen Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til dine tandbehandlinger. Størrelsen på dit tilskud afhænger af, hvor længe du har været medlem i samme gruppe. Du kan få flere oplysninger under afsnittet priser. Ønsker du yderligere information, eller ønsker du at melde dig ind, se nedestående link:

Sygesikring Danmark

Finansering

Ønsker du at dele regningen op over nogle måneder er der mulighed for dette via vores samarbejdsparter. Du kan få hjælp af vores reception.

Eller ansøge her.

Du kan altid ringe til os.
I nogle tilfælde kan en snak over telefonen med en fagperson være nok, andre gange vil det kræve at du kommer forbi klinikken for at afhjælpe dit problem. 
Tag kontakt