Tandimplantat

Har du mistet en tand kan en implantatbehandling være den rigtige behandling til at erstatning af denne. Book en tid til en konsultation eller læs mere nedenfor.

Tandlæge i Gentofte | Behandling | Blegning | Illustration

Hvad er et tandimplantat?

Et implantat er en kunstig tandrod, hvorpå en ny krone kan påsættes. Tidligere, hvor dette ikke var en mulighed, lavede man en tandbro. Læs mere under tandbro.
Behandling med et tandimplantat er den mest naturtro og samtidig mindst invasive behandling, vi kan udføre, når der mangler en tand i tandsættet.
Hos Tandlægerne i Gentofte har vi mere end 25 års erfaring med denne behandlingsform.

Kan alle få et tandimplantat?

Det er ikke alle patienter, vi anbefaler implantater til. Vi ønsker at give vores patienter den bedste behandling med den bedste langtidsholdbarhed. Derfor vil vi altid vurdere den enkeltes samlede sundhedshistorik, inden vi anbefaler et tandimplantat. Når implantatbehandlingen er afsluttet, vil det kræve at du renholder området omkring implantatkronen korrekt. Sygdomsaktivitet omkring et implantat udvikler sig hurtigere end omkring en naturlig tand, og derfor er det ekstra vigtigt, du følger vores instruktioner omkring mundhygiejne, når du har fået et implantat.

Vi vil gerne være godt forberedt.

Vi laver altid en grundig undersøgelse af dit tandsæt, inden vi anbefaler et implantat. Her undersøger vi først og fremmest, om du har nogle sygdomme, der kan kompromittere behandlingen. Vi benytter en international anerkendt registreringsmetode (SAC Assessment Tool) for at sikre, at vi overvejer alle potentielle udfordringer ved den givne behandling. På denne måde sikrer vi, at du får den bedste rådgivning og behandling.

Tandimplantater har flere funktioner.

Implantater kan bruges i forskellige sammenhænge. Vi kan således genskabe en mistet tand, lave større implantatunderstøttede broer og sågar sikre, at din protese sidder fast via implantater.

Guided kirurgi.

Der pågår i disse år en rivende udvikling inden for den digitale verden. Det betyder, at vi via 3D scanninger og avanceret software kan planlægge din implantatindsættelse, inden vi udfører den. Således kan vi forudse de udfordringer, der måtte være inden operationen, samt opnå den optimale præcision ved indgrebet.

Hvad koster et tandimplantat?

Prisen på et implantat varierer afhængigt af, om der er tale om et simpelt eller et mere kompliceret indgreb. Vi laver derfor ingen prisoverslag, før vi har lavet vores indledende undersøgelse. Først derefter ved vi, hvilke elementer vi skal bruge for en optimal behandling.

Finansering

Ønsker du at dele regningen op over nogle måneder er der mulighed for dette via vores samarbejdsparter. Du kan få hjælp af vores reception.

Eller ansøg her.

Du kan altid ringe til os.
I nogle tilfælde kan en snak over telefonen med en fagperson være nok, andre gange vil det kræve at du kommer forbi klinikken for at afhjælpe dit problem. 
Tag kontakt