Tandbro

En tandbro er en god løsning til at erstatte en eller flere manglende tænder i dit tandsæt. Book en tid til konsultation eller læs mere nedenfor.

Tandlæge i Gentofte | Behandling | Blegning | Illustration

Årsager til at der skal laves en tandbro?

En dansk tværsnitsundersøgelse viser at 15% af befolkningen har mindre end 20 tænder tilbage ud af 32 og dermed ikke har et funktionelt tandsæt. Blandt den del af befolkningen, der er blevet 50 år, vil 25-30% opleve at de mister 1-8 tænder i resten af deres levetid. Tandtabet skyldes ofte parodontitis, rodspidsbetændelser eller frakturer. Derfor kan der være behov for erstatning af de tabte tænder. En af mulighederne til at erstatte en tabt tand er en tandbro.

01 Hvornår skal man vælge en tandbro?
02 Hvad er en tandbro lavet af?
03 Hvornår kan en tandbro være den rigtige løsning?
04 Kan der være gener efter en tandbro-behandling?
Du kan altid ringe til os.
I nogle tilfælde kan en snak over telefonen med en fagperson være nok, andre gange vil det kræve at du kommer forbi klinikken for at afhjælpe dit problem. 
Tag kontakt

Priser

En brobehandling er ikke en billig behandling. Det er heller ikke altid, at man kun skal lave en bro. Der kan være tilfælde, hvor en af tænderne er rodbehandlet og derfor kræver opbygning, før en bro kan udføres. I andre tilfælde kan der være høje æstetiske krav fra patientens side. I det tilfælde skal du ind til vores laboratorium og have farvejusteret broen individuelt med en af vores teknikere. Da brobehandling altså er individuel, kan vi ikke give en pris over telefonen. Book derfor en tid, så vi med afsæt i dine specifikke behov kan lave den helt rigtige behandlingsplan og pris.
Du kan via dette link se prisen på en standardbro der erstatter en tand.

Finansiering

Hvis man ønsker at dele regningen op over nogle måneder er der mulighed for dette via vores samarbejdsparter. Du kan ansøge her eller få hjælp af vores reception.